Sanovnik lubenica – Šta znači sanjati lubenicu?

Lubenica je mnogima omiljeno voće, koje ne samo da ima neodoljivi ukus, već je i vrlo zdravo. Simbol je ljubavi, požude, strasti, seksualnosti i plodnosti.

Ako ste sanjali lubenice kako rastu, san može da bude naznaka nekog uspeha, a to može biti razvoj vaše emotivne veze, trudnoća, uvećanje finansijske situacije ili nešto tome slično.

Žene često sanjaju lubenice u vreme ovulacije ili kad su trudne, što je podsvesna naznaka njihove plodnosti i spremnosti na reprodukciju. Zato za žene san o lubenici može biti najava skorašnje trudnoće, a ako je sanjala više lubenica onda i višestruke trudnoće. S druge strane, ako žena sanja da je ispustila lubenicu koja se rasprsla, san može da najavljuje abortus, a ako je sanjala da se lubenica rasprsla sama od sebe, san može označavati da će izgubiti bebu.

Lubenica može biti i simbol blagostanja, intelekta i posla.

Tumačenje snova u kojima se javlja lubenica – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati lubenicu uopšte. Ako ste u snu videli lubenicu, takav san je verovatno dobar znak i najavljuje fizičko zadovoljstvo. Najverovatnije je san znak da ćete uskoro imati  neverovatno seksualno iskustvo, koje će biti nezaboravno.

Sanjati da jedete lubenicu. Ako ste u snu jeli lubenicu, takav san može značiti da ćete uskoto doživeti neko veliko zadovoljstvo.

Sanjati da jedete lubenicu sa svojom porodicom. Ovakav san može da najavi neke sukobe ili nesporazume sa članovima vaše porodice.

Sanjati da sečete lubenicu. Ako ste u snu sekli lubenicu na komadiće, san može biti znak da zapravo nemate zadovoljavajući seksualni život, što vas čini nesrećnim.

San može biti i najava napretka u karijeri i unapređenja.

S druge strane, može označavati i neke probleme i sukobe sa šefovima na poslu.

Sanjati da gledate kako neko seče lubenicu. Ovakav san nije dobar znak i može biti najava sukoba sa okolinom. Možda će vas neko mnogo povrediti i čak napraviti neku scenu u javnosti, zbog koje će vama biti vrlo neprijatno.

Sanjati da birate lubenicu. Ako ste u snu birali lubenicu na pijaci, možda je taj san znak da ćete uskoro doneti neke ishitrene odluke što će imati neke loše posledice po vas, a sve iz razloga što niste nimalo razmislili pre nego što ste ih doneli.

Sanjati veliku lubenicu. Velika lubenica u vašem snu može biti najava lepih vesti od neke bliske osobe.

San može biti i najava internacionalnog uspeha u budućnosti.

Sanjati da ispuštate lubenicu na zemlju. Ovakav san može najavljivati isplatu dugova. Ili ćete vi uskoro nekom plaćati svoje dugove ili će neko vama platiti dug i to mnogo ranije nego što ste očekivali. Ovakav san može ukazivati i na vaš negativni stav prema vlastitoj seksualnosti ili strah od intimnosti. San može biti i znak prekomerne požude.

Sanjati polje sa lubenicama. Ovakav san može biti znak velike sreće. Verovatno najavljuje povećanje blagostanja. Može biti i najava nekih dobrih vesti uskoro.

Sanjati da kupujete lubenicu. Ako ste u snu kupovali lubenicu, taj san može biti najava nekog puta, iz poslovnih ili privatnih razloga. Svakako će putovanje biti iznenadno.

Ako ste lubenicu kupovali u prodavnici, san može da bude najava razočarenja u ljubavi.

Sanjati zrelu lubenicu. Zrela lubenica u snu može da označava napredak i dugovečnost. Ako ste je jeli u snu, san označava sreću i materijalne dobitke. San uglavnom najavljuje velika uživanja. Može se dogoditi da doživite nešto potpuno očaravajuće.

Sanjati da sečete zrelu lubenicu. Ako ste u snu sekli potpuno zrelu lubenicu, taj san može da označava vašu spremnost da nađete pravog partnera ili da krenete za nekom svojom strašću.

Sanjati nezrelu lubenicu. Nezrela lubenica u snu nije dobar znak i može najavljivati manje zdravstvene probleme ili neke manje neprijatnosti.

Sanjati lubenicu koju niste jeli. Ako ste u snu samo videli lubenicu, a niste je jeli, san može da označava brz oporavak.

Sanjati da sečete lubenicu na kriške. Ovakav san može ukazivati da bi trebalo da budete skromniji i velikodušniji, da ne bi povređivali ljude iz svoje okoline.

Sanjati lubenicu zimi. Ako ste zimi sanjali lubenice, takav san možda označava da nemate dovoljno pažnje i intimnosti.

Sanjati da sejete lubenice. Ovakav san može da označava vaše napore da investirate u svoju budućnost. Možda postavljate osnove za neki novi projekat ili nešto investirate, možda počinjete da učite nešto što će vam koristiti u budućnosti ili započinjete novu vezu.

Ako je zemlja u kojoj sadite lubenice neplodna, san može da označava i da ste zaglavljeni u bezizlaznoj situaciji, lošoj vezi ili poslu, pa ukazuje da trebate da se toga oslobodite, kako bi mogli da napredujete.

Sanjati da delite lubenicu sa nekim. Ako ste u snu delili lubenicu sa nekim, taj san verovatno ukazuje da ste otvoreni za kontakte i odnose sa drugima.

Sponzorisano:

loading...
Loading...