Sanovnik patike – Šta znači sanjati patike?

Za više od jednog veka koliko postoje, patike su postale jedan od nezaobilaznih komada obuće za mlade, ali sve češće i za starije generacije.

Danas su patike ne samo sportska obuća, već i modni detalj, koji se kombinuje i ne samo sa sportskom već i sa klasičnom garderobom. U početku su korišćene isključivo za sportske aktivnosti, ali su vremenom prerasle u obuću za sve prilike.

San o patikama je zbog toga vrlo česta pojava, i vrlo često taj san može da označava neke promene i kretanje, ali i da ima razna druga značenja.

San može da označava vašu sigurnost u sebe, avanturistički duh i preduzimljivost, sreću, lako rešavanje problema i prevazilaženje prepreka u životu. S druge strane, takav san nekad može ukazivati i na prepreke i probleme koje nećete lako rešiti.

Snovi o patikama često mogu biti i posledica razmišljanja o njima. Možda su vam patike koje imate dotrajale i razmišljate o kupovini novih, pa je podsvest te misli prenela i u vaše snove.

Možda ste već i bili u obilasku za kupovinu novih patika ili ste već kupili nove patike, pa je i to moglo da izazove ovakav san.

Tumačenje snova u kojima se javlja patike – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati patike. Ako ste sanjali patike bez nekih drugih upečatljivih detalja, takav san uglavnom ima dobro značenje i ukazuje da ste sigurni u svoje postupke i u sebe, i da nemate problema da se suočite sa bilo kojom situacijom na koju naiđete.

Ako ste sanjali da nosite patike u nekoj situaciji u kojoj je to neprikladna obuća, takav san može da ukazuje da imate neformalan pristup u nekim situacijama u kojima to nije adekvatno.

Možda taj san opisuje uopšte vaš opušteni stav koji imate prema svim situacijama u životu. Ovakav san vam možda skreće pažnju da bi ipak trebali malo da korigujete svoje ponašanje, jer postoje situacije u životu u kojima morate biti ozbiljniji i odgovornije se ponašati. Nekad se to može odnositi i na poštovanje koje svojim stavom i postupcima trebate ukazati osobama koje to od vas zaslužuju.

Takav san može označavati i da ćete možda doživeti napad i nasilničko ponašanje od ljudi koje nikad ranije niste videli, što vas može vrlo uplašiti.

Sanjati da ste videli ili nosili patike. Ako ste u snu videli ili nosili patike, takav san može da označava da sa lakoćom prolazite kroz život, verovatno sa skoro nimalo prepreka ili teškoća. Uglavnom vam sve ide onako kako ste zamislili i prosto ne možete da shvatite da nekome može da bude drugačije.

Takav san može biti i odraz zadovoljstva sobom i onim što ste postigli.

San može označavati i da ste vrlo zauzeti i da imate aktivan stil života u kome se stalno negde krećete, putujete, nešto radite. San može biti i najava putovanja na koje ćete uskoro ići.

Ako ste u snu nosili patike koje su vam bile vrlo udobne i uživali ste dok ih nosite, takav san može da označava da vas uskoro očekuju neki prijatni događaji koji će vas relaksirati.

Ako ste nosili patike koje su vas žuljale i bile vrlo neudobne, takav san može da bude najava nekih neprijatnih događaja i situacija u vašem životu uskoro, koje će vas puno uznemiriti.

Sanjati da neko nosi patike. San u kome ste gledali nekog poznatog da nosi lepe patike, verovatno je dobar znak i možda najavljuje lepa događanja u životu osobe koju ste sanjali. Ako su patike koje je nosila ta osoba bile ružne, takav san može najavljivati da će ona uskoro doživeti neke neprijatnosti i probleme.

Ako ste sanjali nepoznatu osobu koja nosi patike, takav san, ukoliko su patike bile lepe i čiste, može značiti da će vam uskoro trebati nečija pomoć, a ako su bile ružne i prljave, verovatno ukazuje da ćete vi nekome uskoro pomagati.

Sanjati da neko trči bez patika na nogama. Ako ste sanjali da gledate nekog kako trči bez patika na nogama, takav san može ukazivati da ćete uskoro naići na neke prepreke ili probleme, koje nećete lako rešiti i koje mogu potrajati duže vremena.

Sanjati da nosite patike sa memorijskom penom. Ako ste sanjali da nosite patike koje imaju đon od memorijske pene, takav san može da ukazuje da želite da budete primećeni i da možda zbog toga često menjate svoj izgled i garderobu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...