Sanovnik krevet – Šta znači sanjati krevet?

Snovi o krevetu ili krevetima nisu nimalo retki. Prosečno se jedna trećina života provede u krevetu. Najčešće se snovi o krevetima i spavaćim sobama vezuju za teme privatnosti, intime i seksa.

Snovi o spavaćim sobama vrlo često odražavaju neke neispunjene želje i vezanost za nešto ili nekoga.

San o krevetu može biti i odraz vaše potrebe za snom, ukoliko ga u poslednje vreme niste imali dovoljno.

Takođe, san o krevetu može predstavljati osećaj udobnosti i smirenosti. Krevet takođe može najavljivati i mirna vremena koja predstoje.

Tumačenje snova u kojima se javlja krevet – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati svoj krevet. San u kome ste ležali na svom krevetu može biti simbol vašeg zaštićenog privatnog života. Možda san ukazuje da ne želite da se izlažete nikakvom riziku od odbacivanja i odbijanja, i da radije ne pokazujete ono što osećate kako ne biste bili povređeni.

Sanjati da spavate u svom krevetu. San u kome ste spavali u svom krevetu, verovatno najavljuje neka lepa iskustva i događaje.

Takav san može predstavljati vaše najprivatnije i najintimnije delove vaše ličnosti, koje ne dozvoljavate drugima da vide, tajne koje čuvate ili želje koje ne izražavate, neke delove sebe kojih niste ni svesni ili ih potiskujete, ili neke delove svoje ličnosti koje isključivo delite sa svojim partnerom. Neretko se takvi snovi sanjaju nakon što ste podelili neku tajnu sa svojim partnerom ili nakon što ste prvi put spavali sa nekim.

Sanjati da sedite na krevetu. Ovakav san može biti odraz istraživanja nekih aspekata vaše duše i povezivanja sa samim sobom.

Sanjati da ležite budni u krevetu. Ako ste u snu budni ležali u krevetu, takav san može biti znak da niste iskreni prema sebi i partneru u pogledu vaše veze, seksualnih želja ili drugih intimnih aspekata svoje ličnosti.

San može ukazivati i da se budi neki novi deo vaše ličnosti.

Sanjati da ste u krevetu sa partnerom. Ako ste sanjali da ste u krevetu sa svojim partnerom, takav san vam može najavljivati poboljšanje sreće u bliskoj budućnosti.

Sanjati prijatelja ili bliskog rođaka u krevetu. Ovakav san uglavnom nije dobar znak i može ukazivati da bi te osobe na neki način mogle da vas uvrede.

Sanjati da ste sami i nesrećni u krevetu. Ako ste sanjali ovakav san, on može ukazivati da imate potrebu za sigurnošću svog doma. Možda san ukazuje da ćete se, ako planirate neko putovanje u skorije vreme, verovatno ubrzo vratiti kući bolesni.

Sanjati da ste sami na krevetu. Ako ste sanjali da ste sami na krevetu, san može označavati vašu usamljenost ili želju da budete sami.

Ovakav san može upozoravati na mogućnost od neke zaraze.

Sanjati prazan krevet. Ako ste u snu videli ili stajali pored praznohg kreveta, san nije dobar znak i može biti najava smrti u porodici ili u bližoj okolini.

Sanjati prelepo ukrašen krevet (za žene). Ako ste u snu videli ili ležali na predivnom krevetu, takav san može biti najava braka.

Sanjati krevet (za osobe koje nisu u braku). Ako ste sanjali da ležite na krevetu, takav san može da bude najava skorašnjeg braka.

Sanjati da ne možete da izađete iz kreveta. Ovakav san može biti odraz vaših uverenja da su sve stvari i situacije u životu predodređene i da se ništa ne može promeniti, pa da zato ne treba ništa ni da pokušavate, jer nema svrhe.

Sanjati da ste u krevetu sa nekim koga poznajete. Ako ste sanjali ovakav san, on može biti znak napetih odnosa i veza. Možda ćete se uskoro posvađati sa partnerom ili supružnikom, što će ugroziti vaš odnos.

Možda ćete imati sukobe sa poslovnim partnerom, što može dovesti do gubitka novca i prestanka partnerstva, ukoliko na vreme ne izgladite nesuglasice.

Ako je osoba koja je sa vama bila u krevetu bila suprotnog pola, takav san može vam ukazivati da bi bilo pametno da ponovo razmislite o nekim skorašnjim odlukama.  Ako je osoba bila istog pola, san može da označava da ćete morati da se pravdate nekome što niste ispunili dato obećanje.

Sanjati da spavate u krevetu osobe koju poznajete. Ovakav san može biti znak da želite seksualnu vezu sa tom osobom.

Sanjati da spavate u krevetu nepoznate osobe. Ovakav san može biti odraz osećaja krivice ili zabrinutosti zbog izbora seksualnih partnera.

San može označavati i buđenje nekon nepoznatog aspekta vaše seksualnosti.

Sanjati da vodite ljubav u krevetu. Ako ste sanjali da vodite ljubav u krevetu, takav san može da označava da niste srećni odnosom sa partnerom ili suprugom, ne samo u krevetu već i u drugim segmentima vaše veze. San je možda nagoveštaj da te nepodudarnosti neće moći da se izglade, pa ćete morati da prekinete tu vezu.

Sanjati da se grlite sa nekim u krevetu. Ovakav san najčešće ima dobro značenje. Možda ćete upoznati nekog i započeti novo prijateljstvo sa nekim ko je van vašeg kruga poznanika i prijatelja.

Sanjati da ležite bolesni u krevetu. Ako ste sanjali ovakav san on može da najavljuje neki buran period koji vam predstoji.

Ovakav san vrlo često ukazuje da je potrebno da se pozabavite svojim vezama i ojačate ih.

Sanjati da stavljate novu posteljinu na krevet. Ako ste sanjali ovakav san, on verovatno najavljuje da ćete biti prosperitetni.

Sanjati izgužvanu posteljinu na krevetu. Izgužvana posteljina u snu može ukazivati na razočaranja u ljubavi. San može biti i najava sukoba i svađa.

Sanjati da nameštate krevet (za žene). Ako ste u snu nameštali krevet, takav san može najavljivati da ćete naći novog ljubavnika ili ćete započeti neki zanimljiv posao.

Sanjati da ste u krevetu u poznatoj sobi. Ako ste sanjali da ležite u krevetu u sobi koja vam je poznata, takav san može najavljivati posetu prijatelja koji daleko žive.

Sanjati da ste u krevetu u nepoznatoj sobi. Ovakav san može da najavljuje posete prijatelja.

Sanjati da vam se krevet nalazi napolju. Ovakav san može biti najava skorašnjeg profitabilnog posla.

Sponzorisano:

loading...
Loading...